2023-2024 Mezuniyet Töreni

2023-2024-mezuniyet-toreni

Şırnak Üniversitesi spor tesislerinde düzenlenen 2023-2024 mezuniyet törenine Rektörümüz Prof. Dr. Abdurrahim Alkış, Vali Yardımcı Ahmet Kavanoz, Şırnak Belediyesi Başkan Vekili Ayten Akgül, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. E. Mustafa Eyyüboğlu, Genel Sekreterimiz Dr. Öğretim Üyesi Mustafa Cabir Altıntaş, fakülte dekanları, enstitü, yüksekokul ve meslek yüksekokul müdürleri, akademik personel ile çok sayıda öğrenci ve aileleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan törenin açılış konuşmasında Rektörümüz Prof. Dr. Abdurrahim Alkış, mezun olan öğrencilere hitap ederek, gelecek hedeflerinde başarılar diledi.

Fakültemizden mezun olan öğrencilerimize mesleki yaşamlarında başarılar dileriz.

4.06.2024 |  Ziraat Fakültesi